Analiza zagrożeń i ocen ryzyka obowiązkowym elementem w bezpieczeństwie żywności

Inicjatywa ta, to przede wszystkim warsztaty, dyskusje oraz możliwość wymiany wiedzy i doświadczeń. Specjalnie dla Państwa zostały przygotowane cykle spotkań informacyjnych pod okiem naszych ekspertów.

Seminarium to dedykowane jest do pracowników działów jakości w przedsiębiorstwach spożywczych.

Celem seminarium jest ugruntowanie wiedzy z zakresu metody przeprowadzania analizy zagrożeń i oceny ryzyka.

Korzyści wynikające z udziału w seminarium to poznanie wymagań standardów i norm bezpieczeństwa żywności w zakresie analizy zagrożeń i oceny ryzyka.

Seminarium poprowadzi Pani Barbara Kleszczyńska – Specjalista ds. Systemów Zarządzania w Przemyśle Spożywczym, Auditor TÜV Rheinland Polska.

Program seminarium obejmować będzie:

1. Pojęcia i definicje – Analiza zagrożeń i ocena ryzyka.

2. Analiza zagrożeń wg. Systemu HACCP i normy ISO 22 000.

3. Ocena ryzyka – obowiązkowy obszar w standardach IFS, BRC, ISO 22 000, HACCP.

4. FMEA jako metoda oceny ryzyka.

Prosimy o wyrażenie chęci uczestnictwa w seminarium do dnia 16.04.2013 r. wypełniając formularz zgłoszenia. Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Koszt uczestnictwa w seminarium wynosi 150,00 zł netto od osoby. W cenę seminarium wliczone są przerwy kawowe oraz materiały dydaktyczne.

Źródło:

TÜV Rheinland Polska

http://www.tuv.com/pl/poland/o_nas/targi_wydarzenia/events_details_150467.html

Komentarze są wyłączone.

table lamps